Marmaris 2 bin kişilik Spor Salonuna kavuşuyor: Protokol imzalandı

Marmaris 2 bin kişilik Spor Salonuna kavuşuyor: Protokol imzalandı
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla’nın Marmaris ilçesinde yapılacak olan 2 bin kişilik Spor Salonu ile Gençlik Merkezi için Muğla Valiliği ve Spor Toto Teşkilatı arasında protokol imzalandı.

Muğla Valiliği 75. Yıl Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş ve Spor Toto Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Ayvazoğlu katıldı.

Muğla’da spor için ciddi yatırımlar yapıldığını dile getiren Muğla Valisi İdris Akbıyık, “Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Spor Toto Başkanımıza ve başkan yardımcımıza teşekkür ediyoruz. Gençlik ve Spor alanında çok ciddi yatırımlar alıyoruz. Şuan imzaladığımız protokol Marmaris ilçemizde Gençlik Merkezi, Spor Salonu ve 2 tenis kortunun protokolünü imzaladık. Burada futbol sahamızda var tam bir spor kompleksi oluyor. Geçen hafta yurtlarımız ile ilgili protokol imzalamıştık. İlimizde spor aktif, Muğlaspor ile de marka haline geliyor. Bu tesislerde bu anlamda ciddi önem arz ediyor. Muğla’da ulusal ve uluslararası birçok spor organizasyonu var. Bunların bir örneği olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu ilimizin ülkemizin tanıtımı anlamında milyarlarca insana ulaşıyor” dedi.

Bu haber toplam 581 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.