MARMARİS ULUSLARASI YARIŞ HAFTASI BAŞLIYOR

MARMARİS ULUSLARASI YARIŞ HAFTASI  BAŞLIYOR
Marmaris Uluslararası Yat Kulübü tarafından düzenlenen Marmaris Uluslararası Yarış Haftası bu yıl 34. kez yapılacak. 28 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarış haftasında 15 farklı ülkeden 110 tekne ile Bin’in üzerinde yelkenci katılım sağlayacak.

MIYC (Marmaris Uluslararası Yat Kulübü )’nün 34 yıldır aralıksız düzenlediği,Türkiye’nin Doğu Akdeniz’in en yüksek katılımlı yelkenli yat yarışı, bugüne kadar yaklaşik 30 değişik ülkeden binlerce yelkenciyi konuk ettiği belirtildi. Bu yıl Yarış Haftası’na 15 farklı ülkeden 1000 civarında yelkencinin 110 tekneyle katılması bekleniyor.
‘Yarışlarda dereceye girenlere ödül töreni ‘
Yarış sonrası etkinlikler ve ödül törenleri Netsel Marina içinde kurulan 1500m2`lik dev çadırda gerçekleşecek. Ödül törenlerinde her klasmana göre dereceye giren yelkencilerinin yanı sıra, Yarış haftasına destek verenlere de teşekkür sunumları yapılacak.
Marmaris Uluslararası Yat Kulübü Yönetim Kurulu yarış haftası ile ilgili yaptığı açıklamada , ‘’turizm sezonu sona ererken hem sosyal hem de ekonomik olarak Marmaris`e çok önemli katkıları olan etkinliğin daha da gelişmesi için herkesin desteğinin gerektiğini belirtiriz. Gün sponsorumuz olan Setur Marinaları’na; destekleri için Marmaris Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Tüm katılımcılara başarılar dileriz.’’ sözlerini kullandılar.

(GÜLDEMET KIZIL)

Bu haber toplam 1109 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.