Mavi Polislerden öğrencilere destek

Mavi Polislerden öğrencilere destek
Mavi Polis olarak bilinen Muğla Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü polis memurları vatandaşlarla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Muğla Merkez’e...

Mavi Polis olarak bilinen Muğla Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü polis memurları vatandaşlarla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Muğla Merkez’e bağlı okullardaki öğrencilere yardım eli uzatan Mavi Polisler, 19-25 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında öğrencilere giysi ve ayakkabı yardımı yaptı.

Gençlik Haftası kapsamında başlatılan ‘Güvenli Gençlik’ projesi ile gençlere yardım eli uzatan Mavi Polisler, hafta kapsamında öğrencilerin yanında oldular. İhtiyacı olan öğrencilere giysi ve ayakkabı hediye eden Mavi Polis’ler, amaç olarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu belirttiler. Muğla merkeze bağlı orta öğretim okullarını ziyaret eden Mavi Polisler, burada okul müdürlerine giyim eşyalarını teslim ettiler.

Muğla TDP Şube Müdürü Birol Akyan, “ 19-25 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası münasebetiyle toplumsal birlik ve beraberliği arttırmak amacıyla öğrencilerimize hediyeler verdik. Hafta kapsamında başlattığımız ‘Güvenli Gençlik’ projemiz ile il’imiz genelindeki tüm liseleri ziyaret ederek toplam 250 öğrenciye giyim eşyası hediye ettik. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak onlar ile kaynaşarak onlara yakın olduğumuzu göstermek. Bir istekleri olduğunda bizlere ulaşmalarını sağlamak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 547 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.