Gençlerin Yeni Gözdesi: Bocce Rüzgarı Menteşe’yi Sardı

Gençlerin Yeni Gözdesi: Bocce Rüzgarı Menteşe’yi Sardı
Menteşe’de gençlik merkezine katılan gönüllü gençler, bocce sporuna ilgi göstererek hem fiziksel hem de zihinsel gelişim sağlıyor.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde faaliyet gösteren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Uluslararası Gençlik Merkezi, gençleri farklı branşlarla tanıştırmaya devam ediyor. Merkezde gönüllü olarak yer alan gençler, son dönemde bocce sporuna yoğun ilgi göstermeye başladı.

A W448103 06

Kültür, sanat ve spor alanında çeşitli etkinlikler sunan gençlik merkezinde, bocce sporu gençler arasında ilgi gören branşlardan biri oldu. Haftada iki gün Bocce Antrenörü Yasemin Miski eşliğinde antrenmanlara katılan gençler, bu dikkat, strateji ve beceri gerektiren spor sayesinde hem fiziksel hem de zihinsel anlamda gelişim kaydediyor.

A W448103 02

Gençlik merkezinde oluşturulan bocce takımları sayesinde düzenli antrenman yapan gençler, spor yoluyla hem sosyalleşiyor hem de takım çalışmasını öğrenme fırsatı yakalıyor.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi gönüllü gençlerinden Edanur Çelik, bocceyle ilk kez gençlik merkezinde tanıştığını belirterek, “Bocce sporuyla ilk kez gençlik merkezinde tanıştım. Bu sporu çok sevdim, aynı zamanda yeni arkadaşlar edindim. Bu alanda kendimi geliştirebileceğime inanıyorum. Bizlere bu imkânı tanıyan Gençlik ve Spor Bakanlığımıza çok teşekkür ederim,” dedi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 102 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.