Menteşe Bayır–Yumaklı Yolunda Elektrik Hattı Tehlikesi
Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Bayır Mahallesi ile Yumaklı Mahallesi arasındaki yolun çok kötü durumda olduğunu belirten vatandaşlar, yolun sürücüler için risk oluşturduğunu iddia etti. Yolun uzun süredir bakım görmediğini ve acilen onarılması gerektiğini öne sürerek yaşanan sıkıntıyı defalarca yetkililere iletmemize rağmen soruna bir çözüm bulunamadı son dönemde ülkemizde orman yangınları yaşanıyor yetkililer bölgedeki elektrik tellerinin bir yangına neden olmasını bekliyorlar eleştirisinde bulundular.


Bölgede ayrıca elektrik hatlarıyla ilgili de tehlikeli bir durum yaşanıyor. Elektrik tellerinin ağaç dallarının arasından geçtiği görüldüğü belirtildi. Vatandaşlar, ne ağaç sahiplerinin ne de elektrik dağıtım şirketinin bu duruma müdahale ettiğini, tellerin bu şekilde kalmasının yangınlara davetiye çıkardığını ifade ediyor.
Yetkililerin hem yolun bakım ve onarımı hem de elektrik hatlarının güvenli hale getirilmesi için harekete geçmesi talep ediliyor.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.