Menteşe Belediyesi Zahire Pazarı Çalışanları “Korsan Bade”ye Sahip Çıktı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bulunan Menteşe Belediyesi’ne ait Zahire Pazarı, minik bir misafire ev sahipliği yapıyor. Küçük yaşta pazara gelen ve bir gözünü kaybeden yavru kediye, belediye çalışanları “Korsan Bade” adını verdi. Minik kediye, Menteşe Belediyesi çalışanları ve pazar esnafı sahip çıktı.
Zahire Pazarı çalışanlarından biri, durumu şu sözlerle anlattı:
“Bade buraya küçükken geldi, şu an yaklaşık üç aylık. Buradaki diğer kedilerle boğuşurken gözünü kaybetmiş. Biz de ona buradaki esnaflarımızla beraber sahip çıkıyoruz. Gözünü kaybettiği için adını ‘Korsan Bade’ koyduk.”
Zahire Pazarı’na alışveriş için gelen vatandaşlar da “Korsan Bade”ye ilgi gösteriyor, yemek veriyor ve onunla vakit geçiriyor. Tek gözüyle yaşamını sürdüren “Korsan Bade”, Menteşe Zahire Pazarı’nda sevgi ve dayanışmanın örneği olarak dikkat çekiyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.