Menteşe Belediyesi’nden Ramazan Ayında İftar Çadırı: Her Gün 3 Bin Kişiye Yemek Verilecek

Menteşe Belediyesi’nden Ramazan Ayında İftar Çadırı: Her Gün 3 Bin Kişiye Yemek Verilecek
Menteşe Belediyesi, Ramazan ayında toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla iftar çadırları kuracak. Hayırseverlerin desteğiyle düzenlenecek program kapsamında, her gün 3 bin kişiye iftar yemeği verilecek.

Menteşe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca binlerce vatandaşı iftar sofralarında bir araya getirecek. Hayırseverlerin destekleriyle düzenlenen iftar çadırlarında, her gün 3 bin kişiye yemek ikram edilecek.

İftar çadırları, haftanın 6 günü pazaryerinde, perşembe günleri ise Kocamustafendi İlkokulu bahçesinde kurulacak.

Whatsapp Image 2025 02 27 At 13.58.26

Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ruhunu vurgulayarak, “Bu kutsal ayda hemşehrilerimizi aynı sofrada buluşturuyoruz. Amacımız, paylaşmanın ve birlikteliğin güzelliğini hep birlikte yaşamak. Tüm halkımızı iftar sofralarımıza bekliyoruz” dedi.

Belediye, iftar programlarının yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan kolisi desteğinde de bulunacak.

Bu haber toplam 490 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.