Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Hokey Takımı Türkiye Şampiyonu Oldu
Yayınlanma:
Muğla’nın Menteşe ilçesinde okul sporları kapsamında düzenlenen hokey müsabakalarında büyük bir başarıya imza atan Menteşe Cumhuriyet Ortaokulu Hokey Takımı, 13 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Aynı zamanda Yıldız Kızlar kategorisinde il birinciliğini de kazanan takım, elde ettiği bu başarıyla dikkatleri üzerine çekti.
15
Başarılı öğrenciler, 14-19 Nisan 2026 tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde gerçekleştirilecek Türkiye Yarı Finalleri’nde Muğla’yı temsil etme hakkı kazandı.
25
Menteşe İlçe Millî Eğitim Müdürü Mehmet Keleş, şampiyon sporcuları makamında ağırlayarak tebrik etti ve çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyaret sırasında öğrenciler de Müdür Keleş’e üzerinde “Ege Yıldızları Spor Kulübü” yazılı minyatür hokey sopası hediye etti.
35
Okul yönetimi ve öğretmenler, öğrencilerin elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını ifade ederken, takımın yarı final müsabakalarında da aynı başarıyı sürdüreceğine inandıklarını belirtti. Öğrencilerin azmi ve disiplini, Menteşe’de okul sporlarının gelişimine önemli katkı sağlıyor.
45
55
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.