Menteşe’de Kayıp Kadın İçin Arama Çalışması Başlatıldı

Menteşe’de Kayıp Kadın İçin Arama Çalışması Başlatıldı
Muğla’nın Menteşe ilçesinde öğle saatlerinden bu yana kendisinden haber alınamayan 50’li yaşlardaki Ömriye Duman için arama çalışması başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre, Ömriye Duman’dan uzun süre haber alamayan yakınları durumu güvenlik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri tarafından kayıp şahsın bulunması için çalışma başlatılırken, çevredeki güvenlik kameraları ve olası güzergâhlar da incelemeye alındı.

Aile, Ömriye Duman’ı gören ya da yerini bilen vatandaşların 0539 447 03 19 numaralı telefondan kendilerine ulaşmalarını rica etti.

Yetkililer, arama çalışmalarının sürdüğünü bildirirken, olayla ilgili gelişmelerin kamuoyuyla paylaşılacağı öğrenildi.

Bu haber toplam 378 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.