Yerkesik Düğün Salonu Yenileniyor: Proje Mecliste Tanıtıldı

Yerkesik Düğün Salonu Yenileniyor: Proje Mecliste Tanıtıldı
Menteşe Belediye Meclisi, 2026 yılının ilk toplantısını bugün Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi Nail Çakırhan Salonu’nda gerçekleştirdi. Saat 14.00’te başlayan Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal Aras başkanlığında yapıldı.

Toplantıda, belediyenin 2026 yılı içerisinde hayata geçirmeyi planladığı proje ve düzenleme çalışmaları meclis üyelerinin bilgisine sunuldu. Sunumda, ilçede planlanan sosyal ve kamusal alan düzenlemelerine ilişkin projeler detaylarıyla ele alındı.

Meclis gündeminde yer alan projeler arasında, Yerkesik Düğün Salonu Düzenleme Çalışması da yer aldı. Yapılan bilgilendirmede, Yerkesik’te bulunan 800 metrekarelik bahçe alanının hem düğün organizasyonları hem de günlük kullanım için yeniden düzenleneceği ifade edildi. Proje kapsamında 450 kişilik masa düzeni, 1000 kişilik serbest oturma kapasitesi, 340 metrekare çim alan ve 85 metrekare pist alanı oluşturulacağı belirtildi. Alanın, düğünlerin olmadığı günlerde kafeterya, oturma alanları ve oyun köşeleriyle vatandaşların kullanımına açık bir buluşma alanına dönüştürülmesinin hedeflendiği aktarıldı.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.