Mesut Yar Datçalılar ile buluşacak

Mesut Yar Datçalılar ile buluşacak
 MUHABİR
CHP’den Datça Belediye Başkanı aday adayı olan Mesut Yar, 16 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Göl Evi Datça’da gerçekleşecek basın toplantısında aday adaylığına götüren süreci, hedeflerini ve projelerini açıklayacak.

Mesut Yar, Datça Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı. 20 yılını Datça’da geçiren, halen ailesi Datça’da yaşayan Yar, 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Datça Belediye Başkanı aday adayı oldu.

“Mutlu ve Mesut bir Datça için Mesut Yar" sloganı ile yapılmayanı yapmaya çalışacağını söyleyen Mesut Yar, “Datça'yı sevdikçe, Datça için daha fazla şeyler yapmak adına bu adımı atmış bulunmaktayım. Umuyorum ki halkımızın teveccühü ile birlikte, Datça'yı daha yaşanabilir, daha mutlu ve mesut bir ilçe haline getireceğiz. Kavgayla ya da gürültüyle değil, gülüşe gülüşe kazanacağız” dedi.

Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı olan Mesut Yar, 16 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te Göl Evi Datça’da gerçekleşecek basın toplantısında aday adaylığına götüren süreci, hedeflerini ve projelerini açıklayacak.

Bu haber toplam 390 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.