Muğla’da Polisten Kaçarken Kaza Yaptı: 7 Suçtan Arandığı Ortaya Çıktı

Muğla’da Polisten Kaçarken Kaza Yaptı: 7 Suçtan Arandığı Ortaya Çıktı
Muğla’nın Milas ilçesinde plakasız motosikletle kavşakta kazaya neden olduğu öne sürülen şahıs, polis müdahalesinin ardından kaçmaya çalışırken kaza yaptı. Yaralanan şüphelinin 7 ayrı suçtan arandığı öğrenildi.

Olay, Milas Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, plakasız motosiklet kullanan bir şahıs kavşakta kazaya neden oldu. Bu sırada bölgeden geçen motosikletli polis memuru, durumu fark ederek sürücüye müdahale etmek istedi.

Polis memurunun müdahalesi üzerine motosikletiyle kaçmaya başlayan şüpheli, bir süre sonra kaza yaparak yere düştü. Yaralanan şahıs için bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan şüpheli, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şahsın 7 ayrı suçtan arandığı öğrenildi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.