Muğla’da TIR Refüje Savruldu

Muğla’da TIR Refüje Savruldu
Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Bafa Mahallesi’nde yağış nedeniyle kontrolden çıkan TIR, orta refüje savruldu. Kazada TIR sürücüsünün hafif yaralandığı öğrenildi.

Kaza, Milas’tan Söke istikametine seyir halinde olan TIR’ın, yağışın etkisiyle sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan TIR, savrularak orta refüje çıktı. Kazanın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye trafik ekipleri ve Karayolları ekipleri sevk edildi.
Kazada hafif şekilde yaralanan TIR sürücüsüne olay yerinde müdahale edildi. Ekipler, bölgede yeni bir kazanın yaşanmaması amacıyla yol güvenliğini sağlamak için önlem aldı.

TIR’ın refüjden kaldırılması için çalışma başlatılırken, kazayla ilgili inceleme sürüyor. Sürücülerin özellikle yağışlı havalarda hızlarını düşürmeleri ve takip mesafelerini korumaları konusunda dikkatli olmaları istendi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.