Milaslı Irmak şampiyon oldu

Milaslı Irmak şampiyon oldu
 MUHABİR
27-28 Ocak 2024 tarihleri arasında Bursa’da düzenlenen Turkcell U14 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü atletizm sporcusu Irmak Demir Şampiyon oldu.

Bursa Osmangazi Atletizm Salonunda yapılan şampiyonada 111 sporcu arasından şampiyon olan Milaslı Irmak Demir 1000 metrede 3:15.62 lik derece elde ederek şampiyon oldu.
Ödül töreni sonunda Irmak Demir'i Türkiye Atletizm Federasyon Başkanı Fatih Çintımar tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.
Irmak Demir, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında 2021-2022 döneminde yapılan testleri geçerek atletizm branşına yönlendirilmiş ve antrenmanlarını Milas Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde atletizm antrenörü Havva Uzuncan eşliğinde Milas İlçe Stadında sürdürmektedir.

AÇIKBAŞ "HEDEFİMİZ SPORU TABANA YAYMAK"
Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programında testlerini başarılı bir şekilde geçerek atletizm branşına yönlendirmiş olduğunuz sporcumuz Irmak Demir'i canı gönülden tebrik ettiğini söyleyen Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, "Amacımız sporu tabana yaymak ve elit sporcu havuzunu geliştirmek. Hem sporun tabana yayıldığı bir ülke olma hem de elde edilecek başarılarla Muğla'mızın ve Ülkemizin adını Dünya çapında duyurmak en büyük hedefimizdir. Muğla'mız her geçen gün farklı branşlarda başarılar elde eden bir spor kenti olduğunu bir kez daha göstermiştir. Şampiyon sporcumuza, antrenörümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, başarılarının devamı diliyorum" dedi.

Bu haber toplam 216 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.