MİLAS’TA 12 BİN BİNANIN İNCELENMESİNE BAŞLANDI

MİLAS’TA 12 BİN BİNANIN İNCELENMESİNE BAŞLANDI
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Muğla’nın Milas ilçesi merkezinde, konutlar da dahil olmak üzere 12 bin binayı kapsayan Ücretsiz Yapı Durum Tespiti çalışmaları, Milas Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi arasında imzalanan protokol kapsamında başladı.

Milas Belediyesi ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Muğla Şubesi arasında Milas kent merkezindeki binaların depreme karşı güvenliğinin tespit edilmesini amaçlayan protokol geçtiğimiz ay imzalandı.

Milas’ın mevcut yapılarının deprem riski açısından değerlendirme çalışmalarına başlayan teknik ekibi ziyaret ederek incelemelerde bulunan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu ve İmar ve Şehircilik Müdürü Tolga Ay, çalışmaların ilk günü hakkında bilgi alarak, ekibe çalışmalarında başarılar diledi.

İsmetpaşa, Emek, Gazipaşa-Firuzpaşa, Hisarbaşı-Hocabedrettin, Hacıilyas, Şevketiye, Cumhuriyet, Burgaz, Gümüşlük, Hacıapti, Güneş, Ahmetçavuş-Hayıtlı ve Aydınlıkevler mahallelerini kapsayacak ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek yapı durum tespiti çalışmaları Hayıtlı Mahallesi’nden başlarken saha çalışmasının altı aydan kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Bu haber toplam 831 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.