Milas'ta ilk iftar Şevketiye mahallesinde yapıldı

Milas'ta ilk iftar Şevketiye mahallesinde yapıldı
Milas Belediyesi’nin Ramazan Ayı'nın birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek ve vatandaşlarla iftar sofralarında bir araya gelmek için gelenekselleştirdiği iftar yemekleri başladı. On bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk iftar yemeği Şevketiye Mahallesi’nde Belediye Ek Hizmet Binası arkasında verildi.

İftar yemeğine Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Muhammet Tokat, iftar sonrasında yaptığı konuşmada, Ramazan Ayı'nın mübarek ve tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulundu. Tokat, "Öncelikle değerli sponsorlarımıza, emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve bu davete icabet ederek buraya gelen tüm değerli hemşerilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize afiyet olsun." diyerek katılımcılara teşekkür etti.

15 YILDIR SÜREGELEN GELENEK

Tokat konuşmasında, "Ramazan Ayı'nın hem Milas'taki vatandaşlara hem de tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sizlerle birlikte tam 15 yıldır bu iftar sofralarında buluşuyoruz. Hem emek veren arkadaşlarım hem de buraya gelen siz değerli vatandaşlarım açısından Ramazan Ayı'nın ruhuna uygun olarak sofraları şenlendirip gereğini yerine getirmek adına bizlere çok katkılarda bulundunuz. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum." sözleriyle duygularını dile getirdi.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Tokat, hizmet dönemi boyunca Milas'a ve köylerine yönelik sosyal projelerden altyapı çalışmalarına kadar birçok alanda hizmet verdiklerini de sözlerine ekleyerek, “Beraber görev yaptığım başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize, müdürlerimize, çalışma ekibimize, muhtarlarımıza, muhtarlar derneğimize, oda başkanlarımıza, gaziler derneğimize ve görev yaptığım süre içerisinde kendilerinden çok yardım ve destek gördüğüm değerli kaymakamlarımıza, daire amirlerimize, birim yöneticilerimize, bizlerden ilgisini eksik etmeyen siz değerli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin. Ramazanınız mübarek olsun." dedi.

Milas Belediyesi İftar yemeği programı İsmetpaşa, Ören, Kıyıkışlacık, Selimiye, Cumhuriyet, Boğaziçi, Güllük, Hacıilyas, Beçin, Türbe Ortaköy, Bafa, Kısırlar (Dörtyol), Aydınlıkevler Mahallelerinde devam edecek.

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.