Milas’ta uçurtma şenliği düzenlendi

Milas’ta uçurtma şenliği düzenlendi
Muğla’nın Milas ilçesinde Milas Gençlik Merkezi’nce Uçurtma Şenliği gerçekleştirildi.

Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir gerçekleştirilen etkinlikler hakkında bilgi verdi. Müdür Binbir, “Bu yılın Uçurtma Şenliği'nde, 50 adet renkli uçurtmayı gençlik merkezimiz tarafından çocuklarımıza hediye ettik. Bu etkinliğimizde ailelerimiz de bizimle birlikteydiler ve bu güzel anları paylaştık. Gördüğümüz kadarıyla, hem çocuklarımız hem de ailelerimiz renkli uçurtmaların gökyüzünde dans etmesinden büyük keyif aldılar.

Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk ve coşku bizi de ayrıca mutlu etti. Bu tarz etkinliklerin, gençlerimizin sosyal bağlarını güçlendirmeye ve aileleriyle kaliteli zaman geçirmelerine yardımcı olduğunu düşünüyoruz. Milas Gençlik Merkezi olarak, gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak ve unutulmaz anılar yaratmak için çaba gösteriyoruz.

Uçurtma Şenliği'nin yanı sıra, etkinliğimizde çocuklarımıza yönelik farklı oyunlar ve etkinlikler de düzenledik. Bu sayede, onların sosyal becerilerini geliştirmelerine ve eğlenirken öğrenmelerine olanak tanıdık.

Etkinliklerimizi gelecek yıllarda da devam ettirmeyi ve gençlerimizin katılımıyla daha da renklendirmeyi hedefliyoruz” dedi.

(CEMAL KÖYÜK)

Bu haber toplam 726 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.