“Aileler Evde Spor Yapıyor” yarışmasında birinci olan aileye ödül
Covid -19 sürecinde Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü himayelerinde Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen “Aileler Evde Spor Yapıyor” yarışmasında birinci olan Hamdi Kuden ve ailesi İl Müdürü Ömer İlman tarafından ödüllendirildi.
Sinem Karakaya
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü himayelerinde Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Coronavirüs sürecinde “Aileler Evde Spor Yapıyor” yarışmasında birinci olan Hamdi Kuden ve ailesi, İl Müdürü Ömer tarafından ödüllendirildi. Kuden ailesi, 32 aile arasından birinci olarak ödül almaya hak kazandı.
“Aileler Ev Ortamında Spor Yapıyor” video yarışmasında 32 aileden “Baketbol Oynama Videosu” ile Hamdi Kuden ve ailesi en çok beğeni alarak birinci oldu. Birincilikleri 19 Mayıs Gecesi ilan edildi.

Kuden ailesine ödüllerini takdim eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Pandemi döneminde spor faaliyetleri durduğu için sporcularımız ve gençlerimiz için dijital ortamda faaliyetler gerçekleştirdik. Spor sohbetleri, evde kal hareketsiz kalma gibi programlar gerçekleştirdik. Gençlerimizin en aktif uygulaması adına birçok program yaptık. Geldiğimiz noktada ülkemizde alınan birçok tedbirin uyulmasıyla şartların iyi noktaya gelmesiyle normalleşme süreciyle ilgili belli kurallara riayet ederek toplam 45 braşta izin çıktı. Bizde gerekli tedbirleri aldık. Pandemi sürecinde yapılmış olan faaliyetlerde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın da olduğu haftada yarışmalar düzenledik. Bunlardan birisi de aileler spor yapıyor yarışmasıydı. Aileler evde spor yaptı. Birçok video arasında Kuden ailemiz birinci geldi. Ailemizi tebrik ediyor, bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkür ederim. Muğla’daki tüm sporcularımızı kurallara uydukları için ve tüm programlarımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte tüm sporcularımızı tedbirlere uyarak tesislerimize bekliyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor” dedi.
Kuden ailesine adına ödül için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür eden Hamdi Kuden, “Spor hayatımızda önemli bir yere sahip. Sporu her zaman destekliyoruz. Çocuklarımıza da aşılıyoruz. Sporu bırakmayı düşünmüyoruz. Evde de olsak ailecek spor yapıyoruz. Ödül için de teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.