Bebeğini Göremeden Beyin Ölümü Gerçekleşen Özge Hemşire, Sevenlerini Üzdü

Bebeğini Göremeden Beyin Ölümü Gerçekleşen Özge Hemşire, Sevenlerini Üzdü
Muğla'da hemşire olarak görev yaptığı özel hastanede çok sayıda annenin doğumunda yer alarak, anneleri bebekleri ile buluşturan Hemşire Özge Özçelik Pala 7 aylık olduğu öğrenilen bebeğine kavuşamadan beyin ölümü gerçekleşti.

Muğla'da hemşire  olarak görev yaptığı özel hastanede çok sayıda annenin doğumunda yer alarak anneleri bebekleri ile buluşturan Hemşire Özge Özçelik Pala 7 aylık olduğu öğrenilen bebeğine kavuşamadan beyin ölümü gerçekleşmişti.

Whatsapp Image 2025 01 29 At 10.59.52 (2)


Geçirdiği beyin kanaması sonrasında hastanede tedavi altına alınan ve dün beyin ölümü gerçekleşen  Özge hemşirenin  başından ailesinin ayrılmadığı bildirildi. Özge hemşirenin makineye bağlı bir şekilde kalp atışlarının devam ettiği bilgisi alındı.

Beyin ölümü gerçekleşen Özge hemşire Muğla’da sevenlerini ve yakınlarını yasa boğdu.

Muğla Gazetesi 2025 01 29T110551.065

 Özge hemşirenin 7 aylık bebeğinin ise başarılı bir operasyonla dünyaya geldiği öğrenildi.

Whatsapp Image 2025 01 29 At 11.00.08

Bu haber toplam 1960 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.