Muğla’da Sular Kesildi: Bazı Mahallelerde 8 Saat Sürecek

Muğla’da Sular Kesildi: Bazı Mahallelerde 8 Saat Sürecek
Muğla’da 4 Kasım Çarşamba günü meydana gelen arızalar nedeniyle Menteşe, Yatağan, Fethiye, Bodrum, Marmaris, Ula ve Seydikemer’de su kesintileri yaşanıyor. Toplam 13 mahalleyi etkileyen kesintilerin bazı bölgelerde 8 saate kadar sürmesi bekleniyor.

Muğla’da farklı ilçelerde meydana gelen su arızaları nedeniyle vatandaşlar susuz kaldı. MUSKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre 4 Kasım Çarşamba günü 7 ilçede arıza kaynaklı ve plansız su kesintileri devam ediyor.

Menteşe ilçesinde Bayır Mahallesi’nde saat 10.22’de başlayan arıza nedeniyle yaklaşık 3 saat su kesintisi yaşanması bekleniyor. Yaraş Mahallesi’nde ise saat 10.28’de başlayan arıza nedeniyle 2 saatlik su kesintisi öngörülüyor.

Yatağan Atatürk Mahallesi’nde saat 10.17’de başlayan kesintinin 3 saat sürmesi beklenirken, Fethiye’nin Yeşilüzümlü Mahallesi’nde saat 10.16’da başlayan arıza için 2 saatlik tahmini süre verildi.

whatsapp-image-2026-11-04-at-10-07-37

Bodrum Yeniköy Mahallesi’nde saat 09.55’te başlayan kesintinin yaklaşık 8 saat sürmesi bekleniyor. Marmaris Turunç Mahallesi’nde saat 09.46’da başlayan kesinti için 1 saatlik süre belirtildi.

Ula ilçesi Ataköy Mahallesi’nde saat 09.21’de başlayan su kesintisinin 2 saat, Seydikemer ilçesinin Çaykenarı, Çaltıözü, Alaçat, Arifler ve Yakabağ mahallelerinde saat 07.28’de başlayan kesintinin ise 6 saat sürmesi tahmin ediliyor.

Öte yandan Marmaris’in Hisarönü Mahallesi’nde 3 Kasım saat 22.34’te başlayan ve 8 saatlik tahmini süre verilen arıza da kesinti listesinde yer aldı.

Arızaların giderilmesinin ardından etkilenen mahallelere yeniden su verilmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.