Belediye başkanına pankartlı teşekkür

Belediye başkanına pankartlı teşekkür
Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Ula Belediyesi’nin çalışmasının yaptığı yol çalışmalarından duydukları...

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, Ula Belediyesi’nin çalışmasının yaptığı yol çalışmalarından duydukları memnuniyeti, mahalleye astıkları teşekkür pankartıyla ifade ettiler.

Sinem Karakaya

Ula Belediyesi tarafından Akyaka Mahallesi Dr. Coşkun Yıldır sokakta yapılan parke çalışması vatandaşlardan övgü aldı.

Muğla’nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, Ula Belediyesi’nce Dr. Coşkun Yıldır Sokak’ta yapılan parke çalışmasından dolayı duydukları memnuniyeti, sokağa astıkları pankartla ifade ederek, Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya’ya teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleri tarafından asılan pankartta, “Sokağımızı düzenleyip yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanımız İsmail Akkaya’ya teşekkür ederiz” ifadeleri yer aldı.

Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, “Turizm sezonuna yaklaşıyoruz. Şu süreç geçtikten sonra sezon açılınca hazırlıksız yakalanmamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz Dr. Coşkun Yıldır Sokak’ta yaptığımız parke çalışmalarımızdan memnuniyetlerini bildirmek üzere hazırladıkları pankartla teşekkür eden sokak sakini hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren de dediğimiz gibi ‘Memleket İşi Gönül İşi’ diyerek tüm halkımıza hizmet etmenin gayretinde hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

“HAYVANLARI KENDİ ELLERİMLE BESLİYORUM”

Öte yandan; Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, Covid-19 salgını sonrası Azmak çevresindeki işletmelerin geçici olarak faaliyetlerinin durdurulmasının ardından, kazların düzenli olarak yemleme çalışması yapıldığını da belirtti.

Akkaya, “Ula Belediyesi olarak sokak hayvanlarına karşı gösterdiğimiz duyarlılığı yabani hayvanlara karşı da gösteriyoruz. KadınAzmağı içindeki Kaz ve ördekler de işletmelerin faaliyetlerini durdurmasının ardından düzenli olarak beslenmeleri sağlıyoruz. Akyaka içindeki bazı işletmeler tarafından günlük bayat ekmekler ücretsiz olarak ekiplerimize veriliyor. Bu ekmekler zabıta ekiplerimiz tarafından Azmağın kaynak alanından denizle buluştuğu noktaya kadar bırakılıyor” dedi.

Bu haber toplam 1043 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.