CHP MENTEŞE KADIN KOLLARINDAN KADIN ŞOFÖRLERE DESTEK

CHP MENTEŞE KADIN KOLLARINDAN KADIN ŞOFÖRLERE DESTEK
CHP Menteşe Kadın Kolları, Türkiye'de ilk defa Muğla'da başlatılan kadın şoförlerin görev aldığı Muğla Büyükşehir Belediyesi MUTTAŞ'a 30 Kasım Dünya Şoförler Günü nedeniyle ziyarette bulundu.

30 Kasım Dünya Şoförler Günü nedeniyle, CHP Menteşe Kadın Kolları tarafında organize edilen CHP Menteşe İlçe Başkanı Nail Kızıl, Menteşe Kadın Kolları Başkanı Sibel Koç Balı ve yönetim kurulu üyeleri Muğla Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma araçlarında görev yapan kadın şoförleri ziyaret ettiler.

Whatsapp Image 2024 11 29 At 15.37.46

Ziyaret sırasında Muğla büyükşehir Belediyesinde çalışan kadın şoförlerle görüş alışverişinde bulunan CHP Menteşe kadın Kolları Başkanı Sibel Koç Balı, görevlerinde başarılı olan kadın şoförlerle gurur duyduklarını söyledi.

“Tüm kadın şoförlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz”

Ziyarette açıklamalarda bulunan CHP Menteşe Kadın Kolları Başkanı Sibel Koç Balı, “Kadınların her alanda her işi başarıyla yapmalarının bir örneği de günümüzde hâlâ ‘erkek işi’ olarak bilinen otobüs şoförlüğü mesleğini, severek ve büyük bir özveriyle yapan, vatandaşların güvenli ve konforlu seyahat etmelerini sağlayan tüm kadın şoförlerimizin önünde saygıyla eğiliyor ve 30 Kasım Dünya Şoförler Gününü kutluyorum.”

Whatsapp Image 2024 11 29 At 15.38.43

Kaynak:HABER MERKEZİ

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.