Düğerek Güneşspor’dan teşekkür plaketi
MUSTAFA İNCİ- Muğla Süper Amatörde mücadele eden ve 6 puanla lider olan Düğerek Güneşspor yönetimi takıma destek veren kişi kurumlara teşekkür plaketi veriyor. Bu bağlamda Düğerek Güneşspor’da destek veren Avukat Biray Demircan’a kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri teşekkür plaketi verdi.
Muğla Süper Amatörde mücadele eden Düğerek Güneşspor iki maçta iki galibiyetle ligde lider durumda. Sezonun ilk haftasında kendi evinde Ortakent Yahşi Gençlikspor’u 3-0 yenen Düğerek Güneşspor hafta sonu deplasmanda Dalyanspor’u 4-3 yenerek liderlik koltuğunu korudu. Düğerek Güneşspor Pazar günü kendi evinde saat 14.00’da Karaovaspor’u konuk edecek.
Öte yandan Düğerek Güneşspor yönetim kurulu kulübe maddi manevi destek veren kurum ve kişileri ziyaret ederek teşekkür plaketi veriyor. Son olarak Düğerek Güneşspor kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri takıma destek veren Avukat Biray Demircan’ı ziyaret ederek teşekkür plaketi verdiler. Kulüp Başkanı Şahin Kırkan “ Sezona iyi bir başlangıç yaptık. İlk iki maçımızı da kazanarak şuan lider durumdayım. Kulübümüzün hedefi BAL liginde mücadele etmek. Gerek geçen sezon gerekse bu sezonda kulübümüze destek veren kişi ve kurumları ziyaret ediyoruz. Bu bağlamda sayın Avukat Biray Demircan’a kulübümüze verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi veriyoruz” dedi.
Avukat Biray Demircan ise “ Sporun her dalında gençlerin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle amatör takımlara ciddi anlamda destek verilmeli. Düğerek Güneşspor yöneticilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince Düğerek Gürneşspor’a destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.