Dünya Şampiyonu Kayaalp, Muğla’da Engelli Çocuklarla Güreşti

Dünya Şampiyonu Kayaalp, Muğla’da Engelli Çocuklarla Güreşti
Muğla Yozgatlılar Derneği’nin geleneksel Arabaşı etkinliğine katılan Dünya ve Avrupa şampiyonu milli güreşçi Rıza Kayaalp, yoğun ilgiyle karşılandı.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen Yozgat Geleneksel Arabaşı etkinliğinde, Kayaalp, etkinliğe katılan engelli gençlerle yakından ilgilendi. Onlarla birebir sohbet eden şampiyon güreşçi, gençlerin bilek güreşi davetini geri çevirmedi. Renkli anlara sahne olan bilek güreşi müsabakalarında Kayaalp, engelli gençlere moral vererek, onların yüzünde tebessüm oluşturdu.

Etkinlik boyunca spora ve gençlere verdiği önemi vurgulayan Rıza Kayaalp, geleneksel değerlere sahip çıkmanın önemine de dikkat çekti. Yozgat kültürünü yaşatan Arabaşı etkinliğinde hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Kayaalp, sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

Bu haber toplam 141 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.