Egeli Büyükşehir Başkanları Deprem Toplantısında Buluşuyor

Egeli Büyükşehir Başkanları Deprem Toplantısında Buluşuyor
Ege Denizi'nde son günlerde meydana gelen depremler nedeniyle Muğla, Aydın, Denizli, Manisa ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları, İzmir'de düzenlenecek olan toplantıda bir araya gelecek.

Ege Denizi'nde son günlerde meydana gelen depremler nedeniyle Muğla, Aydın, Denizli, Manisa ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanları, İzmir'de önemli bir toplantı düzenleyecek.

Toplantı, CHP Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek'in koordinasyonuyla gerçekleşecek.

28 Ocak’tan itibaren Ege Denizi’nin Kiklad Adaları bölgesinde artan sismik aktiviteler ve yaklaşık 400 deprem yaşanması, bu 5 büyükşehir belediye başkanlarını İzmir'de bir araya getirecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın ev sahipliğinde yapılacak toplantıya, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek de katılacak.

Toplantı, 04 Şubat 2025 Salı günü saat 12.00’de Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ta gerçekleştirilecek. Saat 15.00'te ise 5 büyükşehir belediye başkanı basın açıklaması yapacak.

Bu haber toplam 113 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.