GENEL SEKRETER YILMAZ’DAN MUĞLA MEDYA GRUBU’NA ZİYARET

GENEL SEKRETER YILMAZ’DAN MUĞLA MEDYA GRUBU’NA ZİYARET
Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile görüşen Genel Sekreter Yılmaz, Muğla’ya en iyi hizmeti verebilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz ve Basın Yayın Şube Müdürü Serdal Yıldırım Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti.

Muğla Gazetesi, Muğla Haber Gazetesi ve Muğla TV’yi bünyesinde bulunduran Muğla Medya Grubu’nun Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve diğer yetkililer ile görüşen Genel Sekreter Yılmaz, çok geniş bir coğrafyaya sahip olan Muğla’ya en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Yılmaz, büyükşehir belediyesinin hizmetlerinin halka aktarılmasını sağlayan Muğla Medya Grubu’na verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti.

Muğla Gazetesi 2024 12 24T152959.074

Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’de ziyareti nedeniyle Genel Sekreter Yılmaz ve Basın Müdürü Yıldırım’a teşekkür etti.

Muğla Gazetesi 2024 12 24T153356.812

Muğla Gazetesi 2024 12 24T153508.926

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.