MENTEŞE’DE KADIN ÜRETİCİLERDEN YENİ YIL COŞKUSU
Yayınlanma:
Güncelleme:
Muğla’nın Menteşe ilçesindeki İnsan Hakları Parkı’nda kadın üreticiler tarafından yılbaşı pazarı düzenlendi. Birbirinden renkli ve çeşitli tezgahlarda bulunan el emeği ürünler halkla buluşurken Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal da tezgahları ziyaret ederek kadın üreticilere destek oldu.
Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte Muğla’nın Menteşe ilçesinde Muğlalı kadın üreticiler tarafından heyecan verici yılbaşı pazarı düzenlendi. Muğla’nın çeşitli ilçelerinden gelen kadın üreticiler kendi yaptığı el emeği ürünleri halkla buluşturdu.


Birbirinden renkli ve çeşitli tezgahlar Menteşe İnsan Hakları Parkı’nda sergilendi.
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ev yapımı yiyeceklerin, süslerin, takıların ve hediyelik eşyaların satıldığı tezgahları gezdi.



Pazarda kurulan her tezgahı gezip üreticilerle sohbet eden Başkan Aras ve Başkan Köksal, ziyaret ettikleri tezgahlardan ürün alarak kadın üreticilere destek oldu.



Kaynak:HABER MERKEZİ
Bu haber toplam 153 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.