Muğla Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Korkmaz Peker’den Muğla Medya Grubu’na Ziyaret
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kapsamında Muğla’da anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. Muğla Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Korkmaz Peker ve İnfaz ve Koruma Memuru Arda Tanyel, Muğla Medya Grubu’nu ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ve çalışanlarla bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gazetecilik mesleğinin önemi, yerel basının toplum üzerindeki etkisi ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinin önemi üzerine sohbet edildi.
Peker’den Gazeteciler Günü Mesajı
Muğla Denetimli Serbestlik Müdürü Mehmet Korkmaz Peker, ziyarette yaptığı kısa değerlendirmede basının toplumun doğru bilgilendirilmesindeki rolüne dikkat çekerek, gazetecilerin kamuoyunu bilgilendirmek adına önemli bir görev üstlendiğini ifade etti. Peker, Muğla Medya Grubu çalışanlarının Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Elvan Göçer’den Teşekkür
Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mehmet Korkmaz Peker ve Arda Tanyel’e teşekkür etti.
Göçer, basının toplum ile kurumlar arasında önemli bir iletişim köprüsü olduğunu belirterek, kamuoyunu doğru ve tarafsız bilgilendirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından günün anısına yapılan sohbetle sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.