Muğla Orman Bölge Müdürlüğünün Acı Kaybı

Muğla Orman Bölge Müdürlüğünün Acı Kaybı
Muğla Orman Bölge Müdürlüğünde uzun yıllar İSİ Şefi olarak görev yapan ve bir dönem Basın Hakla İlişkiler birim sorumlusu görevini yürüten Sadi Demirci hayatını kaybetti.

2004 yılında emekli olduktan sonra yaşamını Muğla’da devam ettiren Sadi Demirci, son dönemde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görüyordu. 
1954 Ula doğumlu olan Sadi Demirci 8 Mayıs Perşembe günü saat 11.00 de Karabörtlen mezarlığında kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
Muğla Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, Muğla Orman Bölge Müdürlüğü camiasına, ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Bu haber toplam 477 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.