Muğla’da Engelliler Haftası Coşkusu Konvoyla Taçlandı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Muğla’da Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen araç konvoyu, UMKE, Jandarma ve sağlık ekiplerinin desteğiyle gerçekleştirildi. Etkinlikte engelli bireyler zeybek oynayarak büyük beğeni topladı.
Muğla’da Engelliler Haftası dolayısıyla anlamlı bir farkındalık etkinliği düzenlendi. Jandarma ve Beyazay Derneği’nin öncülüğünde gerçekleştirilen programda, kent merkezinde geniş katılımlı bir araç konvoyu oluşturuldu.
Sabah saatlerinde Muğla Valiliği önünde başlayan etkinliklerde, engelli bireyler tarafından sergilenen zeybek gösterisi büyük alkış aldı. Davul zurna eşliğinde gerçekleşen gösteriyi izleyen Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık da engelli bireylerle tek tek ilgilenerek onların bu özel haftasını kutladı.

Gösterinin ardından Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket eden araç konvoyuna, UMKE, Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri de araçlarıyla eşlik etti.
Bu haber toplam 83 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.