Muğla’da Garaj Günleri Başladı: 100’den Fazla Dünya Markası Bir Arada
18
Muğla’da alışveriş tutkunlarının ilgisini çeken Garaj Günleri başladı. Daha önce İzmir, Adana, Mersin, Kuşadası ve Ankara gibi şehirlerde düzenlenen alışveriş festivali, bu kez Muğla’da vatandaşlarla buluşuyor.
28
13 Ağustos-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte, 40 farklı mağaza ve 100’den fazla dünya markasının ürünleri yer alıyor.
38
Garaj Günleri kapsamında dünya markalarının %100 orijinal olduğu belirtilen ürünleri çeşitli fırsatlarla satışa sunulurken, birçok üründe “Bir Alana Bir Bedava” kampanyalarının da bulunduğu ifade ediliyor.
48
Alışveriş festivalinin ziyaret saatleri ise her gün 12.00-22.00 olarak açıklandı. Etkinlik, Bayır Yolu üzeri, Atatürk Bulvarı, BYD Oto karşısında ziyaretçilerini ağırlıyor.
58
Muğla Garaj Günleri, 13 Eylül’e kadar alışveriş yapmak isteyen vatandaşları ağırlamaya devam edecek.
68
78
88
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.