Muğla'da TÜBİTAK Projeleri Göz Doldurdu

Muğla'da TÜBİTAK Projeleri Göz Doldurdu
Muğla'da TÜBİTAK 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 11 Danışman Öğretmen ve 40 öğrenciden oluşan proje ekibinin hazırladığı projeler yoğun ilgi gördü.

Menteşe Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu TÜBİTAK 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında 11 Danışman Öğretmen ve 40 öğrenciden oluşan proje ekibinin 2024 Eylül ayından itibaren özveri ile hazırlamış oldukları 15 proje okul konferans salonunda sergilendi. Bilim Fuarı açılışını Muğla İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Abulut ve AR-GE Ekibinin katılımıyla yapıldı.

Whatsapp Image 2025 05 24 At 09.37.28

Whatsapp Image 2025 05 24 At 09.37.29

Proje ekibi fuarın amacının gerçek hayattaki soru ve sorunlara çözüm bulunmasında bilimin ve bilimsel çalışmaların öneminin öğrenciler tarafından uygulayarak öğrenilmesinin sağlanması açısından projelerin öğrencilere katkı sağlamak olduğunu açıkladı.

Whatsapp Image 2025 05 24 At 09.37.21

Vali Akbıyık, Projeler Hakkında Bilgi Aldı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık ise öğrencilerin 15 projesinin yer aldığı stantları Muğla Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ile birlikte ziyaret ederek projeler hakkında Menteşe Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur Ortaokulu Müdürü Savaş Sinan Koca, Proje sorumluları ve öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı. Vali Akbıyık, TÜBİTAK 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı çalışmalarına katılanlara teşekkür etti.

Whatsapp Image 2025 05 24 At 09.37.06

Whatsapp Image 2025 05 24 At 09.37.21 (1)

Bu haber toplam 136 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.