Muğla'da Yıkılan Hizmet Binası, Açık Otopark Oldu
Muğla Büyükşehir Belediyesi Menteşe ilçesinde bulunan 1 No’lu Hizmet binasının yıkımına başlanması nedeniyle, yıkımın yapıldığı brandalarla kapatılmış ve yol araçların geçişine kapatılmıştı.

Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de bulunan, 2014 yılında İl Özel İdare’nin kapanmasıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen 1 No’lu Hizmet Binasının, deprem performansının olumsuz olması nedeni ile yıkımına karar verilmişti.

2 etap halinde yıkılacak olan 1 No’lu Hizmet Binası’nın yıkım çalışmaları Mart ayının ilk haftasında başlamış ve belirli yolların yıkım süresince trafiğe kapatılmıştı.
Yıkım çalışmaları nedeniyle Menteşe İlçesinde trafik adeta felç olmuştu. Yaklaşık 1 ay önce başlayan yıkım işleminin tamamlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Muğla İl Özel İdare Binası olan binanın yıkım işleminin tamamlanmasının ardından 1 yıl süreyle açık otopark olarak kullanılacak bilgisini vererek, "Bölgeye 1 yılın sonunda ise çok amaçlı bir bina yapılacak. İçerisinde ağırlıklı olarak kültürel etkinliklerde kullanılacak alanlar olacak" açıklamasını yapmışlardı.
Vatandaşlar Otopark Olarak Kullanmaya Başladı
Yıkım işlemi tamamlanan Muğla Büyükşehir Belediyesinin 1 No’lu Hizmet Binası olduğu alanı bu gün itibariyle vatandaşların açık otopark olarak kullanmaya başladığı gözlendi. Vatandaşlar, otopark olarak kullandıkları alanı Muğla Büyükşehir Belediyesinin paralı otopark haline getirmesini istemiyorlar.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.