MUĞLALI ÖĞRENCİLERDEN DÜNYA İKİNCİLİK ÖDÜLÜ!

MUĞLALI ÖĞRENCİLERDEN DÜNYA İKİNCİLİK ÖDÜLÜ!
Muğla Teknoloji ve Kültür Koleji Öğrencileri Dünya ikincilik ödülü ve Endonezya da düzenlenecek Bilim yarışmasında Türkiye'yi temsil hakkı kazandılar.

Alınan bilgiye göre  öğrenciler İzmir'de Türkiye'yi  temsilen katıldıkları proje yarışmasında finale kalan 10 ülke arasından dünya ikincilik ödülünü ülkemize kazandırdılar.

Whatsapp Image 2024 12 03 At 08.27.02

Uluslararası Genç Bilim İnsanları Derneği (UGBİD) ve İzmir Özel Denge Okulları iş birliğinde düzenlenen 10 ülkenin katıldığı Uluslararası  Proje yarışmasında biyoloji alanında öğrencilerin projesi dünya finalisti olarak gitti dünya ikincisi olarak geri geldi. 

Whatsapp Image 2024 12 03 At 08.27.02 (1)

Teknoloji ve Kültür Koleji Proje Koordinatörü Mehmet Ali Onaran’ın danışmanlığında, okulun Fen Lisesi Öğrencilerinden Rüzgar Efe Baka  ve Sıtkı Özgür Sarı‘nın hazırladığı biyoloji alanındaki proje dünya derecesi ile hem ülkemizi hem Muğla'nın adını dünyaya duyurdu.

Whatsapp Image 2024 12 03 At 08.27.04

Muğla'yı Öğrencilerimize ve  proje koordinatörümüze tebrik eder yine Endonezya'da ülkemizi temsil etme hakkı kazanmalarıyla bu iki ödülü okullarına Muğla'mıza ve ülkemize kazandırdıkları için gurur kaynağımız oldular.

Whatsapp Image 2024 12 03 At 08.27.03 (1)

Whatsapp Image 2024 12 03 At 08.27.03

Bu haber toplam 181 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.