MUSKİ Ekipleri Bayram Tatili Boyunca Sahada Olacak

MUSKİ Ekipleri Bayram Tatili Boyunca Sahada Olacak
Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca sahada görev yapacak. Vatandaşların sorunsuz bir bayram geçirmesi için teyakkuz halinde olacak ekipler, içme suyu, sayaç ve kanalizasyon arızalarına anında müdahale edecek.

Bayram süresince Muğla’da ikamet eden vatandaşların yanı sıra, yurtiçi ve yurtdışından gelen milyonlarca ziyaretçinin su tüketiminde büyük bir artış yaşanması bekleniyor. İçme suyu hatlarında oluşabilecek arızalara karşı ekipler hazır bekletilecek ve su kesintilerinin önüne geçilmesi için anında müdahale edilecek. Muğla’nın 13 ilçesinde tüm ekip ve ekipmanlarla hazırlıklarını tamamlayan MUSKİ, bayram boyunca vatandaşların hizmetinde olacak.

Whatsapp Image 2025 03 28 At 10.40.20

Vatandaşlar, ihtiyaç duymaları halinde 185 MUSKİ Çağrı Merkezi üzerinden yetkililere ulaşabilecek.

Whatsapp Image 2025 03 28 At 10.40.20 (1)

Abone Ofisleri 2-3-4 Nisan’da Açık Olacak

Whatsapp Image 2025 03 28 At 10.40.21

Abonelik işlemlerinde aksama yaşanmaması için 2-3-4 Nisan tarihlerinde Muğla genelindeki tüm MUSKİ abone ofisleri hizmet vermeye devam edecek. 08:30-17:30 saatleri arasında açık olacak ofislerde aboneler, işlemlerini sorunsuz şekilde gerçekleştirebilecek. Sayaçlardan kaynaklı arızalar ise sürekli sahada bulunan ekipler tarafından giderilecek.

Whatsapp Image 2025 03 28 At 10.40.21 (1)

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.