MUTSO Meclisi Toplandı
MUTSO Meclisi aylık olağan toplantısı Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) aylık olağan meclis toplantısı 22 Ekim Salı günü Meclis Başkanı H. Koray Özcan’ın başkanlığında, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) her ay düzenlediği olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, yönetim kurulunun aylık faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu yaptı. Ardından MUTSO Genel Sekreter Yardımcısı ve Akreditasyon Sorumlusu Elvan Kocagöz, meclis üyeleri ve komite başkanlarını, 13-14 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek Akreditasyon Belge Yenileme Denetimi ve genel akreditasyon işleyişi hakkında bilgilendirdi.

Meclis toplantısında gündem maddelerinin onaylanmasından önce konuşma yapan Meclis Başkanı Özcan, “ 9 Ekim tarihinde başlayan Barış Pınarı Harekatının ülkemizin içinde bulunduğu durumun ve Suriye sınırında yürüttüğü operasyonun başarılı bir şekilde tamamlanmasını, bugün yapılacak görüşmelerin ülkemizin geleceği ve menfaatleri için iyi sonuçlanmasını diliyorum. Bu konuda Odamız TOBB’un da desteklemesiyle bir telkinle konuyu kınadı. Biz de meclisimizden bu kınamayı bir kez daha tekrar edelim. Önümüzdeki hafta kutlanacak olan Cumhuriyetimizin 96. yılının bütün ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerinde bulundu.
Yapılan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.