Resmi Gazete'de yayımlandı: Muğla'da 2 kişi ihalelerden yasaklandı!

Resmi Gazete'de yayımlandı: Muğla'da 2 kişi ihalelerden yasaklandı!
Muğla'nın Menteşe İlçesinde yaşayan 2 kişiye, Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı ihalelerinden 6 ay süreyle men cezası verildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde yaşayan olan iki kişiye yönelik 6 ay süreyle önemli bir ihale yasağı kararı alındı.

Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından alınan karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

MUĞLA'DA 2 KİŞİYE KAMU İHALELERİNDEN YASAK KARARI

Yasaklanan kişilerin Muğla'da ikamet ettiği belirtildi. Toplamda 2 kişiye bu ihale yasağı getirildi. Yasak kararı, bakanlık ihalelilerini kapsıyor. Kavaklıdere Milli Emlak Müdürlüğü ise Konya’da yaşayan bir firmaya yönelik ihale yasağı kararı aldırdı.

YASAK 6 AY SÜRECEK: İSİMLERİ RESMİ KAYITLARDA

Karar gereği, Muğla’da firması bulunan M.A. ve T.U. isimli vatandaşlar 6 ay süreyle ihalelere katılamayacak. İsimleri resmi kayıtlarda yer alıyor. İhale yasağı kararı, Çevre ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından alındı. Bakanlığa bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yetkili kurumdur.

Yayımlanan bilgilere göre, yasak kararı Muğla Çevre ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından duyuruldu. İşlemin bu müdürlük tarafından yapıldığı kaydedildi.

Söz konusu ihale yasağı kararı, T.C. Resmi Gazete'de yayımlandı. Karar, 3 Mayıs 2025 Cumartesi günü  itibariyle yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.