Şadi Ballı, 2025 Yılı İçin Acil Servis Geliştirme Toplantısı Düzenledi

Şadi Ballı, 2025 Yılı İçin Acil Servis Geliştirme Toplantısı Düzenledi
Menteşe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şadi Ballı ve idari ekibi, Acil Servis hekimleri ile bir araya gelerek hastanenin 2025 yılı hedefleri doğrultusunda mevcut durum değerlendirmesi yaptı.

Toplantıda, acil servis hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar, hasta memnuniyetini yükseltmek için atılacak adımlar ve sağlık çalışanlarının karşılaştığı sorunlara çözüm önerileri ele alındı.

Özellikle acil servis işleyişinin daha etkin hale getirilmesi, hasta akışının düzenlenmesi ve müdahale süreçlerinin hızlandırılması gibi konulara dikkat çekildi. Ayrıca, acil serviste sunulan sağlık hizmet kalitesinin iyileştirilmesi için mevcut altyapının güçlendirilmesi gerektiği vurgulandı.

Ballı, toplantı sonunda, nitelikli sağlık hizmeti sunumunda gösterdikleri özverili çalışmalar nedeniyle Acil Servis Hekimlerine ve onlarla birlikte çalışan tüm sağlık personeline teşekkür etti.

Toplantı, acil servis hizmetlerinin daha verimli ve etkili hale getirilmesi amacıyla alınan iyileştirici kararlarla sona erdi.

Kaynak:Beril Baş

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.