Şenlikte Ateş Yanarken Barış Güvercini Son Anda Kurtarıldı
Yayınlanma:
Uluslararası 33. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği’nin açılışında uçurulan barış güvercini, şenlik ateşine yönelince kısa süreli panik yaşandı. Güvercin, alevlere temas etmeden son anda kurtarılırken yetkililer tarafından koruma altına alındı.
Muğla’da düzenlenen Uluslararası 33. Muğla Kültür ve Sanat Şenliği’nin açılışında dikkat çeken bir olay yaşandı. Açılış programı kapsamında barış ve kardeşliği simgelemek amacıyla uçurulan güvercin, şenlik ateşine doğru yöneldi.
Alevlerin üzerine doğru ilerleyen güvercin, çevredekilerin müdahalesiyle son anda ateşe düşmekten kurtarıldı. Kısa süreli paniğe neden olan olayın ardından yetkililer güvercinle ilgilenmeye başladı.
Şenlik alanında bulunan ekipler tarafından kontrol altına alınan güvercinin durumunun takip edildiği öğrenildi. Olay, şenlikte renkli görüntülerin yanı sıra kısa süreli bir endişenin yaşanmasına neden oldu.
Bu haber toplam 50 defa okunmuştur
Resmi İlanlar
Muğla Haberleri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.