Silah kaçakçılarına jandarmadan suçüstü
Muğla’nın Menteşe İlçesinde, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri silah kaçakçılarına suçüstü operasyon gerçekleştirdi.
Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Menteşe ilçesinde E.A. isimli şahsın silah kaçakçılığı yaptığı belirlendi. Alıcı olarak E.A ile irtibata geçen İstihbarat ekipleri TİVTÜRK Muayene İstasyonu bölgesinde kaçakçıya suçüstü yaptılar. E.A isimli şahsın üzerinden 7 adet 9 mm. tabanca ve 14 adet 9 mm. Fişek çıktı.
Şahsın yapılan sorgusunda tabancaların kendisinin olmadığını, İ.D. isimli şahsa ait olduğunu bildirmesi üzerine, İ.D. isimli şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucu 1 adet 9 mm. tabanca, 1 adet 6,35 mm. tabanca ve 286 adet 9 mm. fişek bulunurken toplamda 8 adet 9 mm. tabanca, 1 adet 6,35 mm. tabanca, 300 adet 9 mm.fişek, 1 adet detektör ve çok sayıda cep telefonu ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan E.A. ve İ.D. isimli şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.