Ula'da Çocuklar İçin Renkli Bir Yarıyıl Tatili: Ücretsiz Tiyatro Gösterisi

Ula'da Çocuklar İçin Renkli Bir Yarıyıl Tatili: Ücretsiz Tiyatro Gösterisi
Ula Belediyesi, yarıyıl tatilini kutlayan çocuklara özel bir etkinlik düzenliyor. "Arkadaşım Ben Geldim" isimli müzikli ve danslı çocuk oyunuyla çocuklar hem eğlenecek hem de unutulmaz bir gün geçirecek.

26 Ocak Pazar günü, saat 14.00 ve 16.00'da iki seans halinde sahnelenecek oyun, Nail Çakırhan Konferans Salonu'nda ücretsiz olarak sunulacak. Oyunun yönetmenliğini üstlenen Zafer Kaya, çocukların dünyasına hitap eden keyifli bir senaryo hazırlamış. Oyunun başrollerinde ise deneyimli tiyatro oyuncuları Gülnihal Demir ve Nuri Yiğit yer alıyor.

Tüm Çocuklar ve Veliler Davetli

Ula Belediye Başkanı Mehmet Caner: "Çocuklarımızın yarıyıl tatilini daha eğlenceli hale getirmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Bu oyunla çocuklarımız hem eğlenecek hem de sanatla iç içe olacaklar. Tüm çocukları ve velilerini bu özel gösterimize bekliyoruz." dedi.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 26 Ocak 2025, Pazar
Saat: 14.00 ve 16.00
Yer: Nail Çakırhan Konferans Salonu
Giriş: Ücretsiz

Whatsapp Image 2025 01 20 At 14.02.57

Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi için Ula Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.