Muharrem İnce Milas’tan seslendi: “Kılıçdaroğlu yüzde 60 oyla kazanırım diyor, Ben oy falan bölmüyorum”

Muharrem İnce Milas’tan seslendi: “Kılıçdaroğlu yüzde 60 oyla kazanırım diyor, Ben oy falan bölmüyorum”
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Muğla’nın Milas ilçesine geldi. İktidarı ve muhalefeti eleştiren İnce, gençlerden oy isteyerek, “Kılıçdaroğlu yüzde 60 oyla kazanırım diyor. O zaman sorun yok. Ben oy falan bölmüyorum. Bazıları da çekil diyor” dedi.

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili seçimlerine sayılı günler kala Muğla’da hareketli günler yaşanıyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında Muğla’nın Milas ilçesine geldi.

Milas Atapark Meydanı’nda gençlerle buluşan İnce, iktidarı ve muhalefeti eleştirerek, gençlerden Memleket Partisi’ne oy istedi.

“ÜFLESEN YIKILACAK BİR ERDOĞAN VAR”

İnce, konuşmasında şunları söyledi:

“Her evden Memleket Partisi’ne 1 oy istiyorum. Annelerinizi babanızı ikna edin. Kılıçdaroğlu yüzde 60 oyla kazanırım diyor. O zaman sorun yok. Ben oy falan bölmüyorum. Bazıları da çekil diyor. Erdoğan doları yükseltmiş, tarımı bitirmiş, hayvancılığı bitirmiş, insanlığı bitirmiş. Üflesen yıkılacak bir Erdoğan var. Bu kadar imkanla yüzde 75 alman lazım. Bütün bunlarla yenemiyorsun da Muharrem İnce’ye mi kaldın. Ben 2018’de aday olduğumda tek partinin adayıydım. Tepe yöneticilerin adayı değildim.”

“O MECLİSTE ATATÜRKÇÜ, YURT SEVER BİR PARTİ OLMALI”

“Türkiye bir karanlığa gidebilir. O mecliste Atatürkçü, yurt sever bir parti olmalı. Karar sizin. Muharrem İnce haklıymış demeyin. Haksız çıkayım ama haklı çıkacağım. Ne sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan gideceğiz. Ne cumhur ne millet tek yol memleket. Bir çivi bir dalı kurtarır. Bir dal bir atı kurtarır. Bir at bir yiğidi kurtarır. Bir yiğit memleketi kurtarır.”

“HADİ GENÇLER İKNA EDİN AİLELERİNİZİ”

“Birileri demiş ki, üzerinde çok emeğim vardı ama bu iş dansla müzikle olmaz demiş. Ben diyorum ki, dans olmadan, müzik olmadan hayat olmaz. Gençler, yaşama sevincinizi canlı tutun, müzik dinleyin, şiir okuyun, tiyatroya-sinemaya gidin. Yaşama sevinciniz yüksek olsun. Hadi gençler ikna edin ailelerinizi iktidara gelelim.”

(TEMEL IRMAK)

Bu haber toplam 1193 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.