Mustafa Destici Muğla’ya geliyor

Mustafa Destici Muğla’ya geliyor
 MUHABİR
Kısa bir süre önce Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanlığına atanan Melih Aydoğan yaptığı açıklamada Genel Başkan Mustafa Destici’nin, partinin il başkanlığının açılışı için 2 Mayıs Perşembe günü Muğla’ya geleceğini söyledi. İl Başkanı Aydoğan bütün Muğlalıları açılışa davet etti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin İl Başkanlığı binasının açılışı için 2 Mayıs Perşembe günü Muğla’ya geliyor.

Kısa bir süre önce Büyük Birlik Partisi Muğla İl Başkanlığı’na atanan ve partisine Muğla’da modern bir il başkanlığı binası kazandıran Melih Aydoğan, yaptığı açıklamada il başkanlığı binasında tamirat ve dekorasyon işlemlerinin tamamlandığını belirterek Muğlalıları açılışa davet etti. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Ankara ziyaretinde Genel Başkan Mustafa Destici’yi ziyaret edip Muğla’ya davet ettiğini dile getiren İl Başkanı Melih Aydoğan, “ Sayın Genel Başkanım bütün Muğlalılara selamlarını iletti ve il binamızın açılışı için 2 Mayıs Perşembe günü Muğla’ya geleceğini söyledi. Katılımı ile açılışımızı onurlandıracak olan Sayın Genel Başkanımıza Muğlalılar adına şükranlarımız sunuyorum. Bütün Muğlalı hemşerilerimizi 2 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleşecek olan açılışımıza davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.