Öğrencilerinden Mehmetçiğe Destek

Öğrencilerinden Mehmetçiğe Destek
SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe İlçesi’ndeki Çiftlik İlköğretim-Ortaokulu 6 A sınıfı öğrencileri kendi aralarında para toplayarak Mehmetçik...

SİNEM KARAKAYA- Muğla’nın Menteşe İlçesi’ndeki Çiftlik İlköğretim-Ortaokulu 6 A sınıfı öğrencileri kendi aralarında para toplayarak Mehmetçik Vakfına yardımda bulundu.Okulun Sosyal Bilgiler Öğretmeni Naşide Şimşek Taş’ın öncülüğünce öğrenciler bir araya gelerek Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğüne 120 TL bağışta bulundu.

Çiftlik İlköğretim-Ortaokulu 6 A sınıfı öğrencileri kendi aralarında para toplayarak Mehmetçik Vakfına yardımda bulundu. Öğrencilerle gurur duyduğunu dile getiren Çiftlik İlköğretim-Ortaokulu Müdürü Ömer Faruk Karaca; “ Okulumuzun Sosyal Bilgiler öğretmeni Naşide Şimşek Taş öncülüğünde Mehmetçiğe destek amaçlı öğrencileriyle birlikte kendi aralarında toplayabildikleri kadar bağış yaptılar. Varlığımızın teminatı olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizi elimizden geldiği kadar desteklemeye çalışıyoruz. Bizim için nöbet tutuyorlar, canlarını feda ediyorlar. Barış Pınarı Harekâtı içinde yanlarında olmak istedik. Hem manevi destek hem de maddi destek vermek istedik. Öğretmenimiz ve öğrencilerimiz böyle bir yardımda bulundular. Bizde bunula gurur duyuyoruz.” Şeklinde konuştu.

Öğrencilerinden Mehmetçiğe Destek

“Öğrencilerime Vatan Sevgisini Aşıladığım İçin Mutluyum”

Öğrencilerine vatan sevgisi bilincini aşıladığı için mutlu olduğunu dile getiren Sosyal Bilgiler Öğretmeni Naşide Şimşek Taş; “Mutluyum çünkü öğrencilerime vatanını milletini sevmesini öğrettim. O hafta sivil toplum örgütleriyle, dayanışmayla ilgili bir konu işledik. Daha sonra öğrencilerim kendileri böyle bir bağış yapmak istediler. Birlikte böyle bir karar aldık. 6A sınıfı öğrencilerime gurur duyuyorum. Hatta bir öğrencim, kendimi çok mutlu hissediyorum bugün bir iyilik yaptım, dedi bana. Bu durum gerçekten gurur verici. Hem maddi hem manevi Mehmetçiğimizin yanındayız.” Dedi.

Mehmetçik Genel Müdürlüğü’nden Öğrencilere Teşekkür

Muğla’nın Menteşe İlçesi’ndeki Çiftlik İlköğretim-Ortaokulu 6 A sınıfı öğrencileri kendi aralarında para toplayarak Mehmetçik Vakfına yardımda bulunması sonucu Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü öğrencilere teşekkür belgesi gönderdi.

Tümgenerel Genel Müdür Yaşar Bal’ın yazılı olarak gönderdiği teşekkür belgesinde şu ifadelere yer verildi; “Vatanımızın ve ulusumuzun güvenliği, huzuru ve refahı için canlarını hiçe sayarak şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden Mehmetçiklerimizin bakmakla yükümlü olduğu yakınları ile gazi ve engelli Mehmetçiklerimize sosyal ve ekonomik destek sağlamayı, çocuklarını üniversite seviyesi dâhil okutmayı gaye edinen, gücünü yüce milletimizin üstün insanlık ve yardımlaşma duygusundan alan Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına 6/A sınıfı adına yaptığınız 120 TL bağışınızla önemli katkıda bulundunuz. Bu yüce davranışınız dolayısıyla Mehmetçiklerimiz adına şükranlarımı ve saygılarımı sunarım.”

 

Bu haber toplam 2210 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.