‘Okumak Gelişmektir Muğla Okuyor’ Etkinliği Düzenlendi

‘Okumak Gelişmektir Muğla Okuyor’ Etkinliği Düzenlendi
SİNEM KARAKAYA- Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından okumanın önemini ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla ‘Okumak Gelişmektir...

SİNEM KARAKAYA- Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından okumanın önemini ve sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla ‘Okumak Gelişmektir Muğla Okuyor’ başlığı altında edebi söyleşiler etkinliği düzenlendi.

Etkinlik Menteşe Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl öncülüğünde gerçekleşti.

‘Okumak Gelişmektir Muğla Okuyor’ Etkinliği Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Bölüm Başkanı  Prof. Dr. Ali Gündoğdu, Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Alaattin Karaca, Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Ayşen Maraş’ın katkı ve görüşleri ışığında Vıctor E. Frankl'nin "İnsanın Anlam Arayışı" kitabı üzerine konuşuldu.

Etkinliğe Muğla İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya Bingöl eşliğinde çok sayıda okuyucu katıldı. Okuma etkinliği 25 Aralık Çarşamba günü Hasan Toptaş'ın  "Gölgesizler" kitabıyla devam edecek.

Bu haber toplam 568 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.