Ortaca’da Bir Vatandaş Ekmeği Yerken İçinden Cam Parçası Çıktı
Yayınlanma:
Muğla’nın Ortaca ilçesinde bir kişinin fırından aldığı ekmeğin içinden cam parçası çıktığı iddia edildi. Ekmeği yerken dişinin kırıldığını sandığını anlatan kişi, yaptığı kontrolde cam parçasıyla karşılaştığını ve durumu işletmeye bildirdiğini söyledi.
İddiaya göre, Ortaca’da bir fırından ekmek alan kişi, ürünü evine götürerek yemeye başladı. Bir süre sonra dişine sert bir cismin takıldığını hisseden kişi, ilk anda dişinin kırıldığını düşündü. Bunun üzerine lavaboya giderek ağzını kontrol eden kişi, dişinden koptuğunu sandığı cismin cam parçası olduğunu fark ettiğini anlattı.
Yaşadığı durumu işletmeye de bildirdiğini aktaran kişi, ekmeğin içinden cam parçası çıktığını öne sürdü.
Olay, gıda güvenliği ve hijyen kontrollerinin önemini bir kez daha gündeme getirdi. Benzer durumların yaşanmaması için gıda üretim ve satış noktalarındaki denetimlerin daha sıkı ve düzenli yapılması gerektiği değerlendiriliyor.
Bu haber toplam 338 defa okunmuştur
Resmi İlanlar
Ortaca Haberleri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.