Ortaca'da Sulungur Gölü'nün çevresi temizleniyor

Ortaca'da Sulungur Gölü'nün çevresi temizleniyor
Dünyaca ünlü İztuzu Sahili’ne kara yolu ile giderken Dalyan’ı geçtikten sonra Gökbel Mahallesi’ne gelmeden yol üzerinde bulunan Sulungur Gölü çevresi Ortaca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından temizlendi.

Özellikle hafta sonları eşsiz manzarası ve temiz havası ile bölge halkının uğrak yerlerinden biri olan Sulungur Gölü çevresi, burada vakit geçiren ve piknik yapan vatandaşlar tarafından kirletiliyor. Her hafta sonu geçtikten sonra göl kenarında kötü bir görüntü oluşuyor. Ortaca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler bu kötü görüntüyü ortadan kaldırmak amacı ile temizlik çalışmalarına başladı.

Ortaca Belediyesi'nden yapılan açıklamada her hafta göl çevresinde temizlik yapıldığını belirtilirken, “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, İlçemiz Dalyan Mahallesi Sulungur Gölü kenarı etrafındaki temizlik çalışmalarına son hızla devam etmektedir. Hafta sonu Sulungur Gölü’nde vakit geçiren vatandaşlarımızın çöplerini etrafa atmamalarını, daha dikkatli olmalarını rica ederiz. Unutmayalım ki çevre miras değil, gelecek nesillere devredilecek emanettir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.