Ortaca’ya araç muayene istasyonu yapılacak

Ortaca’ya araç muayene istasyonu yapılacak
Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’in girişimleri ile Cumhuriyet Mahallesi yeni hal üzerindeki belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı.

Ortaca Belediyesi tarafından belediyeye ait alana yapılacak olan sabit araç muayene istasyonu için gerekli alanın tahsisi yapılmıştı. Tahsisi yapılan alanda sabit araç muayene istasyonu inşaatı çalışmaları için gerekli anlaşmalar yapılarak imzalandı. Mart ayı sonrasında Ortaca’da gezici araç muayene istasyonunda sıra bulamayan vatandaşlar, araçlarının muayenesi için Fethiye veya Marmaris’e gitmelerine gerek kalmayacak. Dalaman ve Köyceğiz bölgesi dâhil araç muayeneleri artık Ortaca’da yapılacak.

Ortaca Cumhuriyet Mahallesi Yeni Hal Yolu üzerinde faaliyete girecek olan daimi istasyon sayesinde vatandaşların araçlarının muayenesi için artık Marmaris ve Fethiye’ye gitmelerine gerek kalmayacağını ifade eden Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “ Yılda en az 30 milyon lira para Ortaca esnafımızın kasasına girmiş olacak. Ayrıca ihale ile yasal olarak firmaya kiralanan alandan yılda 250 bin lira gibi bir rakam kira bedeli olarak belediyemiz kasasına girecek” dedi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 2728 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum