Polgün’den kadın çalışanları için anlamlı etkinlik

Polgün’den kadın çalışanları için anlamlı etkinlik
 MUHABİR
Havuz ve Su Kaydırakları sektörünün önde gelen markası Polgün Waterparks firması 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın çalışanları için özel etkinlik düzenledi.

Polgün Waterparks firması, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çalışanları için özel etkinlik düzenledi.

“Kadınların kazanımlarını kutlarken aynı zamanda kadınların hala karşılaştıkları zorluklara eşitsizliklere de dikkat çekmek istiyoruz. Cinsiyet ayrımcılığını sona erdirmek ve kadınların er alanda tam eşitliklerini sağlamak için birlikte çalışmayız. Kadın çalışanlarımızın değerini ve katkılarını her zaman takdir ediyoruz. Sizler şirketimizin başarısında çok önemli bir rol oynuyorsunuz” dedi.

POLGÜN WATERPARKS CEO’SU İBRAHİM GÜNGÖR: “ARKAMDAKİ TÜM GÜÇ EŞİM SELMA HANIMDIR”

Firma bünyesinde bulunan kadın çalışanlar için düzenlenen etkinlikte POLGÜN Waterparks CEO’su İbrahim Güngör, “Başta eşim ve kızlarım olmak üzere tüm kadınların gününü kutluyorum. Kadınlarımız çok değerli. Biz şirketimizde kadın çalışanlarımıza ayrıca önem veriyoruz. Benim arkamdaki tüm güç eşim Selma Hanımdır” dedi. POLGÜN Waterparks CEO’su İbrahim Güngör konuşmasının ardından eşi Selma Güngör’e Kadınlar Gününe özel çiçek verdi.

KADEM MUĞLA TEMSİLCİSİ AKÇA: “8 MART ÇOK ÖZEL BİR GÜN”

KADEM Muğla Temsilcisi Dr. Eriş Başaran Akça katıldığı etkinlikte, KADEM’e ilişkin konuşma gerçekleştirdi. Akça yaptığı konuşmada, “Kuruluş tarihi olan 8 Mart 2013 tarihinden bu yana kadının onuru ile yaşayacağı güvenli bir toplum ve adaletli bir gelecek inşa etmek için çalışan KADEM bu yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kampanyasında Dünyanın Yükünü Taşıyan Kadınları konu ediniyor. Kıymetli katılımcılar bizim için 8 Mart çok özel bir gün… Çünkü bizim doğum günümüz… KADEM 8 Mart 2013’te Dünya Kadınlar Günü’nde İstanbul’da kuruldu ve kurulduğu günden beri bizler yani kadınlar için hak savunuculuğu noktasında mücadele ediyor. Kadın hayattır, Kadem kadını hayata bağlar” dedi.

Bu haber toplam 155 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.