Şadi Ballı: “31 Mart’ı 1 Nisan’a bağlayan gece de aynı coşkuyla birlikte olacağız”

Şadi Ballı: “31 Mart’ı 1 Nisan’a bağlayan gece de aynı coşkuyla birlikte olacağız”
 MUHABİR
AK Parti Menteşe Belediye Başkan adayı Şadi Ballı, “İnşallah 31 Mart’ı 1 Nisan’a bağlayan gece de aynı coşkuyla birlikte olacağız.” dedi.

Cumhur İttifakı Menteşe Belediye Başkan adayı Op. Dr. Şadi Ballı, seçim çalışmalarını Yerkesik Mahallesinde sürdürdü.
Programa İl Koordinatörü İbrahim Aydın, İlçe Başkanı Mustafa Algan ile belediye meclisi adayları, teşkilat mensupları ve mahalle sakinleri katıldı.
Ramazan ayı dolayısıyla mahallede 3 bin kişilik iftar yemeği organize eden Ballı, programı sonrası yaptığı konuşmada, Muğla dokusunu koruyarak uygun alanlarda imar planı revizyonları yapacaklarını belirterek, kırsalda yaşam alanlarını genişletip vatandaşların kendi arazisine resmi yapıların yapılmasını sağlayacaklarını söyledi.
Devlet arazileri ve belediyeye ait arazilerde, belediye tarafından sosyal konut üretileceğini anlatan Ballı, uygun fiyatlı ve belirli süreli kiralama yaparak vatandaşların barınma sorununu ortadan kaldıracaklarını kaydetti.
Ballı, şöyle devam etti:
“Menteşemizin tarım planlamasını yaparak katma değeri yüksek ve alım garantili üretimi sağlayacağız. Tarımsal ürünleri, tohumdan satışa kadar destekleyeceğiz. Belediyemize ait tarım arazilerini üretim amaçlı çiftçilerimize tahsis ederek bölgenin tarım ürünlerinin marka olması için her türlü pazarlama desteğini sağlayacağız. Hayvancılıkla uğraşan süt üreticilerinden tedarik edilecek yağ oranı yüksek sütlerin belediyemizce satın alınarak oluşturacağımız mandıralarda istihdama da katkı sağlayarak ana sınıf ve ilkokul kademesindeki öğrencilerimize ücretsiz sağlıklı süt dağıtımını yapacağız.”
Her mahalleye sosyal donatı alanları inşa edeceklerini ifade eden Ballı, “Mahallerimizin yazın soğutmalı, kışın ısıtmalı, kapalı ve nitelikli sosyal alanlarını olacak. Modern, şık ve tek tip muhtarlık ofisleri ile tıbbi destek alanlarını yapacağız.” dedi.
Bakanlıklar ve kurum müdürlükleri ile doğru şekilde işbirliği yapacaklarına vurgu yapan Ballı, elektrik, su, orman yolu ve doğal gaz gibi temel ihtiyaçların giderilmesini sağlayacaklarını da dile getirdi.
Ballı, bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarına ve ailesine teşekkür ederek, “Yerkesik Mahallemizde ulaşım sorunu olduğunu öğrendik. Özellikle Denizciler sitesinde bu sorun yaşanıyormuş. Yaklaşık bin kişinin ikamet ettiği yere günde sadece 2 sefer dolmuş varmış. Biz göreve gelir gelmez, bu sorunları çözeceğiz. Bunun için projelerimiz de hazır. İnşallah 31 Mart’ı 1 Nisan’a bağlayan gece de aynı coşkuyla birlikte olacağız.” dedi.

Bu haber toplam 201 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.